פינה של טבע בדירה עירונית

​הבית תוכנן עבור משפחה שעשתה מעבר מבית פרטי במושב, לדירת קבלן עירונית. למרות שעברו לגור בעיר, הם לא רצו לוותר על נוכחות הטבע בדירה החדשה. מהסיבה הזו הוחלט לשלב בחלל הציבורי סביבה עם קלילה ומאווררת עם מאפיינים של הטבע. הסגנון שהם רצו היה נקי, פשוט ואלגנטי.

הפתרון לצורך כך היה ליישר את הקיר שמתחיל במבואת הכניסה ומסתיים במטבח עם טאפט שהכניס תחושה של טבע לתוך הבית.

סדר וארגון היו מילות המפתח בתכנון הדירה. בקשת הלקוח הייתה להסתיר את הבלאגן היום יומי, ולצורך כך ייצרנו פתרונות איחסון שונים בנישות, בנגרות, בקופסאות על מנת שלא יהיו פריטים מיותרים חשופים בדירתם. הקו העיצובי הנקי שנבחר, חיזק את תחושת הנקיו הויזואלי. אסתטיקה מנימליסית זו קיימת לאורך כל הפרוייקט בצבעים נייטרליים ומיעוט בחפצי קישוט.

על מנת ללתחום את חלל המטבח ולייצר בו יותר פרטיות תוכננה מחיצה מסרגלי עץ.

054-5729484          עגנון 6, רעננה

©   כל הזכויות שמורות ליפעת מושקוביץ עיצוב פנים