קליניקה להוראה מתקנת

סוג התכנון

עיצוב פנים וסטיילינג

construction_drawings-ID-d7414001-de15-4

    סגנון עיצוב
אקלקטי

material_selection-ID-4037907e-b6bb-4b1f

10

שטח  
 
מ"ר      

space_planning-ID-210aa0dc-f084-47df-9af

מיקום
תל אביב

site_analysis-ID-73e26433-3859-444a-dc67

חלל עבודה בדירה של זוג תל אביבי.

הלקוחה בעלת עסק להוראה מתקנת, ביקשה שאתכנן לה קליניקה בתוך הדירה. 

בתוך הקליניקה היה חשוב שכל התכנון יתמוך בהצלחת התלמידים ללמוד.  הדרישות היו שבקליניקה יהיו מגוון  צורות למידה, הרבה מקונות איחסון אבל באופן שלא יהיה גלוי, ושכל העיצוב יתמוך בהצלחת התלמיד בלמידה.  

החלטתי לתכנן יחידת נגרות רב תכליתית שתכיל גם איחסון וגם מקומות ישיבה. היחידה ממסגרת את החלון ומכילה ספסל ומתחתיו עוד שני ספסלים ניידים שמשמשים לעבודה במרחב וגם לאיחסון. הארון משמש לאחסון ובתוכו  יש נישות מחופות מתכת בצבע צהוב שתכננו במדוייק להכיל את כל מה שבשימוש קבוע. 

הצבע הצהוב נבחר כדי לייצר אנרגטיות, הצבע הכחול מאזן ומרגיע וחיפוי הארון באלון בהיר מייצר חום. 

מרחב הקליניקה הינו אי של שקט עם תנאים אידאליים ללמידה ועבודה גם לבעלי הבית וגם לתלמידים שמגעים ללמוד בקליניקה.